Vízben
Víz alatt

Kérdések - válaszok

Mekkora babával lehet jönni Baba-Mama Táncra?

Amikor a pici betöltötte a 8. hetet már jöhettek táncolni. Ebben a korai időszakban hordozókendőben fogja magát kényelemben érezni. Igényli a testközelséged, a szívdobogásod. Ebben a korban általában elalszanak a picik a táncórán. :) Amikor megéhezik, nyugodtan etetheted, szoptathatod, itt ez természetes jelenség. Sokan "alvásidőben" járnak Baba-Mama Táncra...

A legnagyobb babánk jelenleg 2 éves. Őt már lekötik a hangszerek, a labdák, az énekek, a zenék. Amikor fátyoltechnikát tanulunk, Ő kis kendőkkel szokta anya mozdulatait utánozni. Az óra elején a bemelegítést, az óra végén pedig a nyújtást már velünk együtt csinálja.

 

Mit hozzak magammal a Baba-Mama Táncra?

Magadnak: kényelmes ruhát (top, póló, laza nadrág) amiben jól érzed magad, innivalót, és ha van kedved, akkor fátylat/kendőt a csípődre :)

Gyermekednek: enni-, innivalót, pelenkát, takarót, kedvenc játékot, hordozókendőt (a piciknek)

Csörgő-zörgő eszközökkel én készülök! :)

 

Én eddig nem tanultam táncolni, akkor is jöhetek Baba-Mama Táncra?

Igen, semmiképp ne hagyd ki! :) Egyszerű tánclépéseket tanulunk, melyeket néptáncos múltamból és hastáncos jelenemből hozok. Az órán tanulunk egy rövid, könnyű koreográfiát is (megnézheted a "videó" menüpont alatt), melyet minden alkalommal eltáncolunk a többi anyukával és babával együtt. Ennek nagyon jó hangulata van! :) Kész csapatépítés! :)

 

Az én gyermekem már óvodás, nekem milyen táncórát javasolsz?

Ő már nem fér bele a Baba-Mama Táncba... viszont, ha szívesen otthon marad apával vagy a nagyival, akkor gyere el hastáncórára! Ott tanulhatsz igazán gyönyörű mozdulatokat! Csípőmozdulatok, rázások, hangszerek, fátyoltechnika.... és a tánc terápiás hatása révén újjá fogsz születni és garantálom, hogy nagyon NŐ leszel... :) 

Baba-Mama Tánc